Aanbod

Onze faciliteiten

L'Eau de Vie - Prive Sauna

L’ Eau de Vie is een privé-sauna in het hartje van het landelijke Hamme in Oost-Vlaanderen. Je kan er met 2 tot 6 personen ontsnappen aan de drukte van alle dagen en gezellig genieten in een sfeervolle omgeving.

Rust is de leidraad doorheen gans het gebeuren.
Gezien we netheid en hygiëne voorop stellen is alles conform Vlarem 2 wetgeving.

Sauna

Sauna doet goed, wanneer je het goed doet

Bij het gebruik van een sauna leg je een bepaald parcours af waarbij je opwarmt en weer afkoelt. Voldoende drinken om de vochtbalans op peil te houden en rusten zijn dan ook heel belangrijk.

Het hele saunagebeuren zorgt ervoor dat je je lichaam traint, je vochtreserves ververst en de weerstand verhoogt. Je lichaam is ontspannen en je geest komt tot rust.

Infrarood

Alles wat leeft, groeit en bloeit heeft infraroodstraling nodig. Door de vervuiling krijgen we echter steeds minder infraroodstraling.

De heerlijke weldoende warmte zorgt voor:

  • vermindering van stijfheid en spierspanning
  • stimulering van de bloedsomloop
  • afvalstoffen worden sneller afgebroken
  • een positief effect op de werking van het hart
  • helpt tegen cellulitis

Hamam

Het grote verschil met de traditionele sauna is de temperatuur en de luchtvochtigheid. De temperatuur komt niet hoger dan 48°C terwijl de luchtvochtigheid meer dan 80% bedraagt. Door te transpireren zuivert u het lichaam en de huid. Door het afkoelingsproces na het transpireren stimuleert u de bloedsomloop. Het vochtverlies vult u op door voldoende te drinken. Eucamenthol in de stoomcabine is goed voor de luchtwegen en de huid. Het inhaleren van deze bijzondere lucht is een verfrissende ervaring.

Jacuzzi

De constante watertemperatuur van 37°C tot 39°C maken het mogelijk om zowel in de winter als in de zomer te genieten van de hydrotherapie. U kan buiten genieten van een masserende lucht-waterstroom met lichttherapie. De verkwikkende bubbels van de jacuzzi laten u toe om rustig te relaxen.

Gewoon zalig voor lichaam en geest.

Zwembad

Om af te sluiten kan je een duik nemen in het verwarmd buitenzwembad. Ons buitenzwembad wordt verwarmd in elk seizoen.

Het zwembad werd afgewerkt met bisazza-mozaïek.

Massage

Tijdens onze massage vlucht je even weg van een bewogen dag naar een ontspannen moment in ons stukje paradijs te Hamme. Een massage maakt je fitter en gezonder, dat is wetenschappelijk bewezen. Een frequente massage heeft positieve effecten op het immuunsysteem en regelt bijgevolg een betere weerstand. Lichamelijke ziektes veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Laat je bij L’Eau de vie even verwennen en ga huiswaarts als een ‘nieuw’ en ontspannen mens.

Extra's

Bij alle arrangementen is het badlinnen (slippers, handdoeken, badjassen) inbegrepen.

Daarnaast worden ook doucheproducten, scrubzout, haardroger, deo, oorstaafjes, make-up remover voorzien.
Koffie, thee en water is gratis.

Privé parking aanwezig