Arrangement Basis 4 Uur

Basis 4 Uur

Arrangement

Privé gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen: Sauna, infrarood, hamam, verwarmd zwembad, regendouche, koude kantelemmer, jacuzzi, doucheproducten, badlinnen, scrubzout, haardroger, deo, oorstaafjes, make-up remover, privé parking, koffie, thee en water gratis

€ 250

Prijzen geldig vanaf 01/10/2023

Extra's

 • Extra persoon: € 125,00 pp
 • Extra uur volwassene € 25,00
 • Extra uur kind € 13,00
 • Kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar € 40,00

Arrangement Basis 4 Uur

Arrangementen Upgraden

Verlengingen per uur

Ieder arrangement kan verlengd worden per uur. €25/volw./uur en €13/kind/uur. Wens je langer dan 4u in de voormiddag te reserveren dient u telefonisch contact op te nemen, wij helpen u dan graag verder.

Massages

Bij ieder arrangement kan een relaxerende massage geboekt worden, let wel op dit wordt tijdens de saunasessie gegeven, niet na de sessie.
Prijs per massage van 30 min. per persoon komt op €34.

Wenst u langer dan 30 minuten gemasseerd te worden, neem dan telefonisch contact op 0468/26.46.26. Het boeken van een massage dient steeds telefonisch of per mail te gebeuren.

Er worden geen erotisch getinte massages gegeven.
Hapjes en drankjes

Er kunnen hapjes en dranken voorzien worden tegen betaling. Heeft u een allergie, laat het gerust weten dan proberen wij daar rekening mee te houden.

 • Frisdranken/Pintje €2
 • Koude thee/Kruidendranken/Speciale biertjes €4
 • Fles Cava €24
 • Fles Champagne groot €45 – klein €28
 • Fles Wijn €22
 • Gemengde hapjes koud en warm €30
 • Koude hapjes €20
 • Warme hapjes €15
 • Bordje Calamares, gefrituurde hapjes of kipkrokantje €12
 • Koffie, thee en karaf water is gratis

Reserveren met cadeaubon?

Wij werken met 2 partners wat cadeaubonnen betreft.

Bent u in het bezit van een cadeaubon die enkel bestaat uit 1 code, samenstelling van letters en cijfers + QR code?

Dan werkt u uw reservatie af door de optie “ik reserveer zonder cadeaubon” aan te duiden en verder bij de betaalwijze voor overschrijving te kiezen.
Daarna beantwoordt u de bevestigingsmail naar ons toe, met de vermelding van uw cadeaubonnummer.
Niet vergeten ons op de hoogte te brengen, zoniet zal uw reservatie automatisch geannuleerd worden n.a.v. het niet ontvangen van een voorschot.

Bent u in het bezit van een cadeaubon die enkel bestaat uit een bonnummer én verificatiecode?

Dan kan u online reserveren door de optie "cadeaubon Ixtranet" aan te duiden, volg de volgende stappen tot wanneer je bij de betaalwijze kiest voor cadeaubon toevoegen, cadeaubon ixtranet, daarin vul je uw bonnummer en verificatiecode in.

Is uw bon vervallen?

Bonnen worden éénmalig 3 maanden na vervaldatum verlengd. Om te reserveren met een vervallen bon, neem dan telefonisch contact op om dit te bespreken 0468/26.46.26

Cadeaubon meebrengen aub!

Cadeaubonnen dienen steeds de dag van de afspraak meegebracht te worden.
Indien u bij de afrekening de bon niet in het bezit heeft, dienen wij u het openstaand bedrag via betaling cash/bancontact aan te rekenen.

Andere arrangementen

Paris

Gedurende 3 uur kan u privé gebruik maken van alle faciliteiten en genieten van een lekkere kaasschotel vergezeld van seizoensfruit, slaatje, knapperige broodjes en een lekker wijntje. Dit is een volwaardige maaltijd.

€ 263

Meer info

Relaxe

Gedurende 3 uur kan u privé gebruik maken van alle faciliteiten, 2 x massage 30 min. Er worden koude en warme hapjes + een grote fles champagne voorzien

€ 331

Meer info

Barcelone

Gedurende 3 uur kan u privé gebruik maken van alle faciliteiten en genieten van lekkere warme en koude tapas vergezeld van een lekker wijntje. Dit is een volwaardige maaltijd.

€ 263

Meer info